BURSA / NİLÜFER - Çalı İmam Hatip Ortaokulu

BİLİŞİM HAFTASI

Mrt

Dünya matematik günümüz kutlu olsun (3.14) Resfebe panomuz.Matematik Öğretmenimiz NAZAN KAHYAOĞLU VE 6A sınıfına teşekkür ederiz.

Mrt

Çalı İHO DKAB zümresi ve öğrencileri olarak bu yıl da Ramazan koridorumuzu oluşturduk. Ramazanın anlam ve önemine dair konuştuk. Oruç ibadetiyle ilgili detayları öğrendik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çalı IHO öğrencileri paylaşmayı yaşayarak öğreniyor. Elleriyle muhtaç olan insanlara Ramazan’da dağıtmak için yardım kolileri hazırlandılar. Katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Akıl Zeka Oyunları yarışmasına katildik. Ögrencilerimize farklı bir ufuk açan Müdür Yardımcımız Yavuz Toprak'a teşekkür ederiz

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZE TEMİZ BİR ÇEVREDE YAŞAMANIN ÖNEMİNİ KAVRATMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ EN TEMİZ SINIF PROJESİ ÖĞRETMENLERİMİZ AYŞEGÜL GÜZEL VE CİĞDEM HELVACI ÖĞRETMENLERİMİZİN REHBERLİĞİNDE DEVAM EDİYOR.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE ATASÖZLERİ VE DEYİMLER SERGİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ AYŞEGÜL GÜZEL,HATİCE TUBA ATEŞ VE PROJE KOORDİNATÖRÜMÜZ CEMİLE KAYGISIZ ÖĞRETMENLERİMİZİN DANIŞMANLIĞINDA HAZIRLANMIŞTIR.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anlat Bakalım etkinliğini yaptık.Şubat ayı çalışmalarıyla projemize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Ock

BİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE HATIRLATMACA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anlamını Bul"etkinliği eğlenceli bir şekilde yapıldı. Öğrencilerin Dede Korkut hikayelerinde geçen kelimelerden hazırladığı etkinliği uygularken keyifli anlar yaşadık. Öğretmenimiz CEMİLE KAYGISIZ'a teşekkür ediyoruz.

Ock

6A VE 6B Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenlerimiz NAZAN KAHYAOĞLU VE AYŞEGÜL GÜZEL Öğretmenlerimizin rehberliğinde Yıldırım Afet Eğitim Merkezini ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz deprem ve deprem anında yapmaları gerekenler hakkında EĞİTİMLERE KATILDILAR.

Ock

YUNUS EMRE OKUMALARI PROJESİNDE HİKAYE ANLATMA YARIŞMAMIZ DANIŞMAN ÖĞRENMENLERİMİZ CEMİLE KAYGISIZ VE ŞENGÜL AKBAY'IN DANIŞMANLIĞINDA SONUÇLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEKLERİNE SAĞLIK.KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

OKUL DERGİMİZİ OKUMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN.